til startsiden

Filip Skjerning - Kommentar


Forside -> Artikler -> Kommentar

 FreeFind på skjerning.net
 

MENU:

Om mig Musik Billeder Sjov Links Artikler Sælges Gæstebog Kontakt

Så røg Fullrate også

aka "Kan man da aldrig slippe for TDC...?"

Jeg synes selv, jeg har været rimelig aktiv med at vælge andre udbydere end TDC. Men hvad hjælper det, når TDC så opkøber de gode selskaber, man er skiftet til...?

Hos mig ser det nu således ud:
- kabeltv hos YouSee (TDC)
- mobiltelefon hos Telmore (TDC)
- internet og fastnettelefon hos Fullrate (TDC)

Fullrate er for nylig blevet opkøbt at TDC. Det er herefter svært at forestille sig, at Fullrate i fremtiden vil være særligt progressive i lanceringen af nye, prisbillige initiativer, som skal trække kunder væk fra de dyrere konkurrenter, incl. (og vel især) TDC.
Nu stabiliseres deres produkter sikkert og vil om kort tid overhales af andre, bedre/billigere alternativer - ligesom det skete for Telmore... :-(

Men hvad har jeg da mod TDC? Jeg synes, de fylder alt for meget på markedet og har meget høje priser.

Samtidig bliver deres service dårligere og dårligere - en udvikling, der ikke er gået langsommere af, at de blev overtaget af kapitalfonde, som udelukkende ser TDC som en mulighed for at score nogle penge til sig selv.

I mange år kunne det ikke lade sig gøre at få en bredbåndsforbindelse under 300 kr./md. Det var kun fordi der kom flere konkurrenter på markedet, der begyndte at give bedre tilbud, at TDC også til sidst fulgte med...

Rigtig godt så det ud, da Fullrate kom på markedet, med priser langt under konkurrenternes, og med en pakke, der var skrabet for alt overflødigt, som det ellers ikke har været muligt at slippe for (f.eks. mailadresser, hjemmesideplads osv.) - OG med telefoni inkluderet i prisen - ikke som de horrible priser, man skal betale alene for abonnementet hos f.eks. TDC.

Men som det gik med Telmore, da TDC overtog dem, sådan frygter jeg også, at Fullrates nytænkning og supergode priser og produkter nu mere eller mindre går i stå, og stille og roligt bliver overhalet af andre aktører.

En ting er at TDC ikke selv kan tilbyde de gode produkter til attraktive priser. Men de går derudover også ind og ødelægger andre virkelig gode initiativer, ved at opkøbe det hele.

Så er det, jeg for alvor bliver træt af dem. Kan man da aldrig slippe for TDC...?

Tilføjet 13.4.2009


Læs også:

Flere "I øvrigt mener jeg..."